Mijn services en skills
Ik help je en maak je blij

Website & shop realisatie

Ik help je bij je idee, concept en strategie. We maken hem scherp en concurrerend zodat we de oorlog winnen. Vervolgens kan ik de ontwikkeling compleet verzorgen. Van het ontwerp tot aan de technische realisatie. Alle denkbare functionaliteiten zijn mogelijk. WordPress? No problem. Website toegankelijk vanaf alle apparaten? You name it! Alles met Google in gedachten.

Website & shop onderhoud

Het platform staat, alles top. We hebben er veel moeite in gestopt, dus het moet ook top blijven. Daarvoor help ik je bij het onderhoud van je website of webshop. Plugins updaten, beveiliging scherp houden en continu tweaken voor de snelste prestaties. Ik zorg dat we presteren, focus jij je op waar je goed in bent. Bekijk welk pakket het beste bij jouw website past.

Search Engine Optimization (SEO)

Niemand komt zomaar op je website. Je wilt gevonden worden en daar help ik je bij. Samen bedenken we een slimme strategie voor waar je op gevonden wil worden. We maken content die daarop aansluit en de gebruiken de juiste technieken en structuren en ik zorg dat we supersnel en technisch topfit zijn. Precies zoals Google het wil.

Search Engine Advertising (SEA)

Je kunt organisch gevonden worden, maar je kunt ook investeren in je traffic. Met de juiste strategie bereiken we ons doel: relevant bezoek naar je platform. Ik help je bij het inkopen van advertenties en zorg dat we optimaal rendement halen uit elke euro. Op Google, Instagram, LinkedIn en Facebook.

Visuele identiteit

Je bent zoals je er uit ziet. Was het maar waar! Want dat is nog een hele klus. Graag ontdek ik wat je gewenste identiteit is en gaan we aan de slag met je merk. Vanuit een sterke merkbasis conceptualiseer en visualiseer ik wie je wil zijn. Zodat anderen zien hoe uniek je bent. Van logo tot complete huisstijl.

Vormgeving

Ik maak al je middelen mooi. Passend binnen je huisstijl, zodat je opvalt, mensen niet vergeten wie je bent en wat jou anders maakt. Let u op: visitekaartjes, briefpapier, kleding, give-aways, posters, eigenlijk alles waar inkt bij komt kijken. Maar ook voor online doeleinden ontwerp ik voor jou advertenties, virals of je bedrijfsheader op bijvoorbeeld Facebook.