10+ jaar online & offline ervaring
Ik help je en maak je blij

Website & shop realisatie

Ik help je van idee naar concept op basis van een heldere strategie. Een duidelijke online koers voor houvast en consistentie. Van het ontwerp tot aan de technische realisatie van jouw online plek. Ontdek de grenzeloze activatiemogelijkheden van het web. WordPress? No problem. Website toegankelijk vanaf alle apparaten? You name it! Alles met Google en jouw doelgroep in gedachten.

Website & shop onderhoud

Het platform staat, alles top. We hebben er veel moeite in gestopt, dus het moet ook top blijven. Daarvoor help ik je bij het onderhoud van je website of webshop. Plugins updaten, beveiliging scherp houden en continu tweaken voor gebruikservaring. Een onderhoudsservice die jou vrijheid biedt voor ondernemende focus.

Search Engine Optimization (SEO)

Niemand komt zomaar op je website. Je wilt gevonden worden en daar help ik je bij. Samen bedenken we een slimme strategie voor waar je op gevonden wil worden. We maken content die daarop aansluit en de gebruiken de juiste technieken en structuren, terwijl we supersnel en technisch topfit zijn. Precies zoals Google het wil.

Search Engine Advertising (SEA)

Je kunt organisch gevonden worden, maar je kunt ook investeren in je traffic. Met de juiste keuzes bereiken we ons doel: relevant bezoek naar je platform. Ik help je bij het inkopen van advertenties en zorg dat we optimaal rendement halen uit elke euro. Op Google, Instagram, LinkedIn en Facebook.

Visuele identiteit

We zorgen dat je gewenste identiteit werkelijkheid wordt. Graag ontdek ik met je welke dat is en gaan we aan de slag met je merk. Vanuit een sterke merkbasis naar een merkconcept. Dat maken we visueel en komt tot uiting in sterke creaties. Zodat je verhaal en vorm mensen raakt. Van logo tot complete huisstijl.

Vormgeving

Ik maak al je middelen mooi. Passend binnen je huisstijl, zodat je opvalt, mensen niet vergeten wie je bent en wat jou anders maakt. Let u op: visitekaartjes, briefpapier, kleding, give-aways, posters, eigenlijk alles waar inkt bij komt kijken. Maar ook voor online doeleinden ontwerp ik voor jou advertenties, virals of je bedrijfsheader op bijvoorbeeld Facebook.