Een onbezorgde website
Uw website up-to-date, veilig en snel

Voorkom dat uw website onbereikbaar wordt

Een gehackte WordPress-site kan simpelweg offline raken of erger nog: ernstige schade toebrengen aan je bedrijfsomzet en reputatie. Hackers kunnen gebruikersinformatie stelen, wachtwoorden stelen, kwaadaardige software installeren en zelfs malware distribueren naar jouw bezoekers.

Het veilig houden van een WordPress-website begint met het updaten van het core-systeem en de geïnstalleerde plugins. In veel gevallen is dit niet voldoende en vereist een website meer uitgebreide beveiliging.

Met een firewall, anti-virus en andere slimme maatregelen ‘verhard’ ik jouw website en ben je actief beschermd tegen kwaadaardige partijen.

  • Regulier updaten van WordPress core, plugins & thema
  • Verharden van WordPress & het dichten van gevoeligheden
  • Extra firewall voor betere weerstand tegen hacks, brute forces en injections

Een langzame website kost geld

Een website die langzaam laadt kan ervoor zorgen dat potentiële klanten uw website vroegtijdig verlaten of uw website helemaal niet bereiken en die van uw concurrent wel.

Het is essentieel om ervoor te zorgen dat uw website snel wordt geladen om potentiële klanten te helpen bij de interactie met de website van uw bedrijf.

 

  • Bij elke seconde langer laden, verdampt 20% van jouw zoekverkeer
  • Laadtijd is een van de belangrijkste factoren voor uw vindbaarheid
  • Een laadtijd van <3 seconden verhoogt de bezoekduur met 95%

Verzekerd van de nieuwste functies en werkzaamheid

Informatietechnologie staat nooit stil en is continu in ontwikkeling. Dat betekent nieuwe edities van WordPress en updates van uw (op maat) plugins. Zorg dat u altijd met de nieuwste versies werkt, zodat naast veiligheid u ook verzekerd bent van nieuwe functies, optimalisaties en verbeteringen.

Ook veranderingen in platformen, talen, servers en databases waar uw website van afhankelijk is kunnen onderhoud noodzakelijk maken.